Cégünkről

T-soft Mérnökiroda Kft.
Cégalapítás: 1999.
Tulajdon: magyar, 100%
Tevékenység: szoftverfejlesztés és ASP/S.a.a.S üzemeltetés, szolgáltatás, tanácsadás, oktatás
Munkatársak:
tevékenységünket magasan képzett állandó alkalmazottakkal végezzük, akik sokéves fejlesztői, szervezői, oktatói és tesztelői tapasztalattal rendelkeznek. Speciális fejlesztések, projektek esetén megbízható, már évek óta a céggel együttműködő külső szakértőket vonunk be. Ebben 2001 óta partnerünk a Debreceni Egyetem Informatikai Tanszéke (korábban Matematikai Intézete) és a MTA Debreceni Atommag Kutató Intézete. Cégünknek jelenleg 9 fő állandó alkalmazottja van. Ebből 3 nő és 6 férfi. Középfokú végzettségűek száma 3 fő (ebből egy fő utolsó évét végzi a Debreceni Egyetem Informatikai Karán, és államvizsga előtt áll), felsőfokú végzettségűek száma 6 fő.

Szakmai specifikum: a T-soft Mérnökiroda Kft. interneten vagy intraneten működő, sok felhasználót kezelő vállalati együttműködést menedzselő informatikai rendszerek fejlesztésére, a szoftver rendszerek bevezetésére és ASP üzemeltetésére specializálódott rendszerintegrátor.

Elhivatottság: mint szoftverfejlesztő, szállító és ASP üzemeltető, azt tekintjük legfontosabb feladatunknak, hogy a felhasználók igényeihez optimálisan illeszkedő, innovatív, hatékony, integrált, megbízható és gazdaságosan üzemeltethető rendszereket és alkalmazásokat fejlesszünk és szállítsunk ügyfeleinknek.

Termékeink: cégünk 2008 óta a BinexFlow® együttműködés menedzsment rendszer fejlesztésére koncentrál, amely sok felhasználós, egy időben korlátlan számú ügyfelet kiszolgáló integrált keretrendszer. Moduláris felépítésének köszönhetően különböző feladatok megoldására képes, új modulok hatékonyan alakíthatók ki benne a felhasználói igények szerint.

Partnereink, ügyfeleink magas fokú biztonságot, kiemelkedő színvonalú ASP kiszolgálást és gyakorlatilag 100%-os rendelkezésre állást (SLA 99,5 - 99.7%) igénylő cégek és szervezetek. Az ASP kiszolgálásokhoz cégünk saját szerverparkkal rendelkezik.