English version
Adózás, helyi adók

Befektetés

Beruházás

Cégek, vállalkozások hírei

Civil hírek

Család

Egészségügy / szociális intézmények

Egyházak

Életmód

Érdekességek

Események

EU információk

EU pályázatok

Fiatalok

Foglalkoztatás

Fogyasztóvédelem

Gasztronómia

Gazdasági hírek

Gazdaságpolitika

Gyermek és ifjúsági ügyek

Helyi önkormányzat

Helytörténet

Információ

Ingatlan

Innen-onnan

Interjú

Internet / multimédia

Irodalom

Jegyzet

Jótékonyság

Karácsonyi ünnepségek

Karrier

Katasztrófavédelem

Kiállítások, konferenciák

Kistelepülések

Kistérségek

Koncert

Környezetvédelem

Közbiztonság

Közérdekű információk

Közhivatalok

Közlekedés

Közműépítés

Kulturális programok

Labdarúgás

MIÉP

MSZP

Oktatás

Pályázatok

Pénzügyek

Politika, közélet

Portré

Regionális programok

Rendőrségi hírek

Sport / fittness / szabadidő

Szabadidő

Szakrendelések

Szociális ügyek

Szociálpolitika

Társadalom

T-Kisebbségek

Törvény, rendelet, szabályozás

Tűzijáték

Ünnepségek

Vízszolgáltatás

Zoya könyve
2007. november 7. 21:09

Nehéz volt kiválasztanom, hogy melyik tetszik a legjobban. Volt, ami csillagos ötöst kapott, volt ami közepest..., aztán csak szaporodtak a csillagos ötösök, míg a közel ötven "kölcsön kapott" verset olvastam.

Vizsgáztak a polgárőrök
2006. november 23. 23:14

A Nyíregyháza Városközpont Polgárőr Egyesület, mint kiemelten közhasznú szervezet, 2006. április 6-i alakulása óta mára már negyvennyolc tagot számlál.

Halál egy viccért..?
2006. március 10. 14:23

Pénteken hajnalban a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a Jonatán bevetési alosztály kommandósaival lakásán ütöttek rajta azon a 28 éves nyírbélteki férfin, aki a megalapozott gyanú szerint március 7-én bement a falubeli asszony házába, és olyan súlyosan bántalmazta az ott egyedül lakó, köztiszteletben álló, 67 éves hölgyet, hogy az a helyszínen belehalt sérüléseibe. A holttestet 9-én reggel fedezték fel a szomszédok.

Elfogták a fegyveres rablót
2006. március 2. 20:43

Maszkos, pisztolyos rabló rontott be február 23-án este egy napkori étterembe, és a bevételt követelte az alkalmazottaktól. Odament a kasszához, belemarkolt a fiókba, majd elmenekült. A tettes rossz fiókba nyúlt, ugyanis mindössze egy üres DVD tokot sikerült zsákmányolnia, a pénzt eggyel lejjebb tartották.

Hajléktalantól loptak
2006. február 21. 17:35

Bár télidőben nem sok kedve van az embernek letelepedni a szabadban, de sokat segíthet, ha előkerül egy üveg ital. Így történt ez hétfőn napközben, amikor hárman egy kis innivaló társaságában letelepedtek a Rákóczi utcai szökőkúthoz. Szóba elegyedtek egy ott nézelődő hajléktalannal, s némi eszmecsere után már közösen kóstolgatták italt. Aztán hirtelen a nem üzemelő szökőkútba lökték alkalmi ivócimborájukat, lefogták, elvették mobiltelefonját valamint 10 ezer forintját.

Polgárőr-mix
2007. július 6. 13:50

Július elején gyűltek össze a Nyíregyházi Közlekedési Polgárőrség munkatársai, hogy megtartsák évzáró beszámolójukat. A meghívott vendégek között volt Kőris József rendőr őrnagy a városi ügyelet vezetője és Jászovics László a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Polgárőr Szövetség elnökhelyettese.

Egy gépészmérnök és az aurája
2006. október 6. 8:39

Mi késztet egy férfit arra, hogy kimenjen az utcára és mindenkinek, aki csak rámosolyog vegyen egy szál virágot. Mekkora lelki traumának kell annak lennie, ami már fizikai tünetekben nyilvánul meg.

Három gyilkosság, több mint félezer testi sértés – évértékelő a Nyíregyházi Rendőrkapitányságon
2006. március 4. 21:00

Csák József rendőr alezredes március 2-án értékelte a Nyíregyházi Rendőrkapitányság előző évi munkáját. A kapitány kiemelte, hogy öt éve folyamatosan csökken a városban regisztrált bűnesetek száma. 2005-ben 6313 bűncselekmény jutott a hatóság tudomására, szemben a 2004-es 8421-gyel. A csökkenésben jelentős szerepet játszott a bűnügyi és közrendvédelmi szinten is megalakuló lakótelepi rendőrség.

Gondolatok a pohárról, a késről és az ökölről
2006. február 22. 14:19

Az ital a pohárban. A feles, a kétcentes, a kontyalávaló, a ,,kerítésszaggató" szilva, a ,,jánycsöcsü" rum, a sör, a ,,házmester";, a hosszúlépés, a kólás bor, elegánsabbaknak bólé,  Manhattan, Margarita - a sor már-már végtelen. És aki iszik annak előbb-utóbb ütnie kell. Aki ,,igazán komolyan" iszik annak akár minden nap. Asszonyt, gyermeket, ahogy jön sorban. S az sem igen számít, hogy ököllel, vagy éppen a keze ügyébe eső tárggyal, egy nagyhirtelen felkapott székkel, egy üres üveggel, vagy - egy késsel...

EU-delegáció az észak-alföldi régióba
2006. február 21. 16:20

Háromtagú brüsszeli delegáció vendégeskedett február 20-án az észak-alföldi régióban. A DG Regio és a DG Employment tervezi valamennyi magyar régió végiglátogatását. Erre azért van szükség, mert a helyszínen szerzett személyes tapasztalatok rendkívül fontosak lesznek a régiók programozásának megítélése, felkészültségük átgondolása és az ezzel kapcsolatos jövőbeni tennivalók egyeztetése szempontjából.

Alapítványok
Helyilap
Intézmények
Kistérségek
Területfejlesztési Önkormányzati Társulások
Új Magyarország Fejlesztési Terv - ÚMFT
Választókerület(ek)