Szombathely belvárosának egyik legnépszerűbb része a Belső
Uránia, közismerten a Mediterrán udvar.
Itt található a Club Korrekt Étterem és Kávézó, melynek fiatal üzemeltetői
igyekeznek mindent megtenni, hogy a vendégek kedvében járjanak.
Érdekes és felhívó jellegű portál, század eleji kávéházi
hangulatot árasztó belső helyiség és vonzó terasz. Mindez a szombathelyi
városközpont Belső Uránia udvarában, közismerten a Mediterrán udvarban
található Club Korrekt Étterem és
Kávézó jellegzetessége. Mintegy két hónapja két fiatal, Lukács Tibor és Lukács
Gyöngyi nagy fába vágta a fejszéjét, amikor átvették üzemeltetésre a
kétségkívül reprezentatív vendéglátóhelyet. Már csak azért is, mivel a
környéken meglehetősen nagy a konkurencia.
Mint megtudtuk, a minden nap nyitva tartó egységben naponta
két menüvel várják a vendégeket, zömében a környéken dolgozó
középrétegbelieket. A korábbi törzsvendégeket sikerült megtartani, mi több
körüket bővíteni. Napi 100-120 vendég étkezik a belső és külső designjében
méltán sikert arató vendéglátóhelyen. Esténként inkább a fiatalságra
számíthatnak, akik jó időben szívesen töltik idejüket a hangulatos teraszon,
kortyolgatva a sört, az üdítőt. Akiknek kint nem jut hely, azok számára ott van
a 70-80 férőhelyes, szépen kialakított, emeleti részen lévő belső terem. Ennek
közepén található egy karzati rész kényelmes fotelekkel. Természetesen fogadnak
különböző családi, baráti, munkahelyi rendezvényeket is, igény esetén akár
zártkörűen.
Az üzemeltetők felkészültek a nyári nagyrendezvényekre,
amelyekből nem lesz hiány a vasi megyeszékhely központjában. Ilyenkor minden
bizonnyal kicsinek bizonyul majd a terasz. Tudják azt is, hogy nem elég
leültetni a vendégeket, de meg is kell tartani őket, ezt programokkal,
rendezvényekkel próbálják elérni. Összefogva a többi vendéglátóhellyel
terveznek nyári zenés estéket, koktélpartikat, ahogy szerepel a tervek között
borkóstoló és téli várás is. Egy nemsokára megrendezendő jazz fesztiválra is
alapoznak. Nevükhöz méltóak igyekeznek korrektek lenni az árakban, a
megbízhatóságban, a vendégek kiszolgálásában. Az étel- és italválaszték
sokrétű, előbbi tartalmazza a magyaros ételeket éppúgy, mint a kímélőket, s
persze vannak a helynek specialitásai is, mint például a „Csábos csibe”. Jót és
jól. Ez lehet az üzemeltetők üzletfilozófiája.
Publikálta null |
|
|
|
|
Helyilap
Kistérségek
Területfejlesztési Önkormányzati Társulások
Tudósító
Választókerület(ek)
Vállalkozások
|
|