Készülnek az év végi megnövekedett vendégforgalomra a
szombathelyi belváros egyik legrégebbi presszójában, a közelmúltban felújított
Muskátliban. Azon kevés egység közé tartozik, ahol nemcsak itatják a vendéget,
de lehet kapni például szendvicset, és ingyenes ropogtatni valók is kerülnek az
asztalokra.
Az üzemeltető Böröck Roland tudja, mi kell a vendégnek, s
tudja azt is, hogyan kell bánni a vendéggel. Amióta felújította a meglehetősen
lepusztult állapotban lévő, régi Muskátli presszót a Paragvári úton, egyre több
vendéget nyer meg az egységnek. Nem véletlenül, hiszen itt érvényesül a
klasszikus vendéglátás. Nemcsak széles italválasztékkal, köztük fröccsel,
csapolt sörrel állnak a vendégek rendelkezésére, de harapnivalót is kínálnak,
így például a gyorsan és olcsón éhséget csillapítani szándékozóknak gusztusos szendvicset,
s cukrászsüteményt is. Vendégcsalogató gesztussal még ingyen ropogtatnivalók is
kerülnek az asztalokra. Le is lehet foglalni az egységet különböző rendezvények
céljára, a svédasztalos ellátás is megoldható. A távlati tervben az egykori,
most átalakított irodai rész kártyaszobaként történő üzemeltetése is szerepel.
Az egység újsütetű bérlőjétől-üzemetetőjétől azt is megtudtuk, hogy szeretnék
visszahódítani az egykori törzsvendégkört, s természetesen újabb vendégeket is
megnyerni a Muskátlinak. A vonzó külső és belső design, a barátias-családias
légkör erre jó ajánlólevél lehet. Peresze készülnek a megnövekedett karácsony,
szilveszter előtti forgalomra is. Szenteste napján délig tartanak majd nyitva,
szilveszterkor pedig késő délutánig. Gondolkodnak azon, hogy a jövőben korábbi
nyitással azoknak kedvezzenek, akik a szombathelyi belvárosban nyolc óra előtt
nemigen találnak színvonalas nyitva tartó vendéglátóhelyet.
Publikálta null |
|
|
|
|
Helyilap
Kistérségek
Területfejlesztési Önkormányzati Társulások
Tudósító
Választókerület(ek)
Vállalkozások
|
|