English version
Adózás, helyi adók

Befektetés

Beruházás

Cégek, vállalkozások hírei

Civil hírek

Család

Egészségügy / szociális intézmények

Egyházak

Életmód

Érdekességek

Események

EU információk

EU pályázatok

Fiatalok

Foglalkoztatás

Fogyasztóvédelem

Gasztronómia

Gazdasági hírek

Gazdaságpolitika

Gyermek és ifjúsági ügyek

Helyi önkormányzat

Helytörténet

Információ

Ingatlan

Innen-onnan

Interjú

Internet / multimédia

Irodalom

Jegyzet

Jótékonyság

Karácsonyi ünnepségek

Karrier

Katasztrófavédelem

Kiállítások, konferenciák

Kistelepülések

Kistérségek

Koncert

Környezetvédelem

Közbiztonság

Közérdekű információk

Közhivatalok

Közlekedés

Közműépítés

Kulturális programok

Labdarúgás

MIÉP

MSZP

Oktatás

Pályázatok

Pénzügyek

Politika, közélet

Portré

Regionális programok

Rendőrségi hírek

Sport / fittness / szabadidő

Szabadidő

Szakrendelések

Szociális ügyek

Szociálpolitika

Társadalom

T-Kisebbségek

Törvény, rendelet, szabályozás

Tűzijáték

Ünnepségek

Vízszolgáltatás

Halál egy viccért..?
2006. március 10. 14:23

Pénteken hajnalban a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a Jonatán bevetési alosztály kommandósaival lakásán ütöttek rajta azon a 28 éves nyírbélteki férfin, aki a megalapozott gyanú szerint március 7-én bement a falubeli asszony házába, és olyan súlyosan bántalmazta az ott egyedül lakó, köztiszteletben álló, 67 éves hölgyet, hogy az a helyszínen belehalt sérüléseibe. A holttestet 9-én reggel fedezték fel a szomszédok.

Elfogták a fegyveres rablót
2006. március 2. 20:43

Maszkos, pisztolyos rabló rontott be február 23-án este egy napkori étterembe, és a bevételt követelte az alkalmazottaktól. Odament a kasszához, belemarkolt a fiókba, majd elmenekült. A tettes rossz fiókba nyúlt, ugyanis mindössze egy üres DVD tokot sikerült zsákmányolnia, a pénzt eggyel lejjebb tartották.

Hajléktalantól loptak
2006. február 21. 17:35

Bár télidőben nem sok kedve van az embernek letelepedni a szabadban, de sokat segíthet, ha előkerül egy üveg ital. Így történt ez hétfőn napközben, amikor hárman egy kis innivaló társaságában letelepedtek a Rákóczi utcai szökőkúthoz. Szóba elegyedtek egy ott nézelődő hajléktalannal, s némi eszmecsere után már közösen kóstolgatták italt. Aztán hirtelen a nem üzemelő szökőkútba lökték alkalmi ivócimborájukat, lefogták, elvették mobiltelefonját valamint 10 ezer forintját.

Garázda nő és halálos baleset
2006. február 15. 20:00

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a legkülönbözőbb helyeken készítenek felvételeket róluk. Például a bankjegykiadó automatáknál, az áruházakban, pénzintézeketben, irodaházakban, sőt az utcán is. A térfigyelő rendszereknek köszönhetően folyamatosan figyelemmel kísérhető, hogy mi történik azokon a helyeken, ahol különösen sok bűncselekmény fordul elő.

Súlyos sérülés - bozótvágó késsel ütött
2006. február 13. 13:19

Kés, villa, olló – gyermek kezébe nem való. Sajnos előfordul, hogy felnőtt kezébe sem. Mert bekövetkezhet egy esztelen pillanat, jöhet egy harcos indulat, s a szúró-vágó eszköz könnyen veszélyes, akár az életet fenyegető fegyverré válhat…

Három gyilkosság, több mint félezer testi sértés – évértékelő a Nyíregyházi Rendőrkapitányságon
2006. március 4. 21:00

Csák József rendőr alezredes március 2-án értékelte a Nyíregyházi Rendőrkapitányság előző évi munkáját. A kapitány kiemelte, hogy öt éve folyamatosan csökken a városban regisztrált bűnesetek száma. 2005-ben 6313 bűncselekmény jutott a hatóság tudomására, szemben a 2004-es 8421-gyel. A csökkenésben jelentős szerepet játszott a bűnügyi és közrendvédelmi szinten is megalakuló lakótelepi rendőrség.

Gondolatok a pohárról, a késről és az ökölről
2006. február 22. 14:19

Az ital a pohárban. A feles, a kétcentes, a kontyalávaló, a ,,kerítésszaggató" szilva, a ,,jánycsöcsü" rum, a sör, a ,,házmester";, a hosszúlépés, a kólás bor, elegánsabbaknak bólé,  Manhattan, Margarita - a sor már-már végtelen. És aki iszik annak előbb-utóbb ütnie kell. Aki ,,igazán komolyan" iszik annak akár minden nap. Asszonyt, gyermeket, ahogy jön sorban. S az sem igen számít, hogy ököllel, vagy éppen a keze ügyébe eső tárggyal, egy nagyhirtelen felkapott székkel, egy üres üveggel, vagy - egy késsel...

Kislány légpuskával
2006. február 20. 23:04

nem tudni, hogyan kerülhetett egy 13 éves kislány kezébe egy légpuska. A lány – akinek ugyan már lehetett fogalma arról, hogy veszélyes szórakozásba kezd – ahelyett, hogy messzire elkerülte volna a fegyvert magához vette, és lövöldözni kezdett házuk udvarán. Lehet, hogy nem volt senki a környéken, aki figyelmeztesse. Talán egyedül volt otthon, vagy családtagjai későn figyeltek fel a légpuska lövésekre… Sajnos a lánynak nem volt szerencséje...

Tettes helyett tanút fogtak
2006. február 14. 10:42

Vannak, akik hisznek a véletlenekben és vannak, akik nem. De hogy a véletlen segített  egy eltűnt lány megtalálásában, az aligha vitatható.

Hideg napok
2006. február 9. 23:42

Pedig hideg van. Nagyon is. Még egy gyertya lángja sem melegíti a házat, a szobában tűnékeny párafelhőt rajzol minden egyes lélegzet. Tél van, a pénz kevés, az erő pedig fogytán.

Alapítványok
Helyilap
Intézmények
Kistérségek
Területfejlesztési Önkormányzati Társulások
Új Magyarország Fejlesztési Terv - ÚMFT
Választókerület(ek)