English version
Web-Terek  


A Web-Terek különböző gyakran látogatott közösségi, vagy gyűjtőportálokon belül képviselik tulajdonosaikat.

Egy megfelelő portálon elhelyezett Web-Tér sikerrel teszi lehetővé, hogy minél többen megtalálják tulajdonosának információit, termék-, szolgáltatáskínálatát, önálló, ismeretlen címen lévő honlapját.

A Web-Térnek közvetlen webcíme is lehet, így mintegy honlapként is funkcionál.

elvalaszto_tsotportal1_2005.10.11-11.34.10.jpg
RM VISS Kft.

A cég a http://www.digitalcity.hu/ címen található közösségi portálon belül rendelkezik Web-Térrel, melynek közvetlen internetes címe: http://rmviss.digitalcity.hu/

A cégnek egyedi honlapja nincs, Web-Terét használja internetes megjelenésre. Web-Tere kapcsolódik szolgáltatási területei, tehát Baja, Székesfehérvár, Tapolca, Tata Web-Tereihez.

Kattintson a képre az oldal eléréséhez!

elvalaszto_tsoftportal_2005.10.11-11.31.28.jpg

 


Júlia Panzió***

A panzió Hajdúszoboszló város webcímén, tehát a http://www.hajduszoboszlo.hu/ címen található közösségi portálon belül rendelkezik saját Web-Térrel. A panzió belátta, hogy érdemes megjelennie ezen a gyakran látogatott portálon szállásajánlatával. Az érdeklődők a portálon belül könnyen megtalálják Web-Terét, innen pedig tovább is léphetnek a panzió önálló honlapjára.

Web-Tér címe: http://juliapanzio.hajduszoboszlo.hu/
Honlap címe: http://www.juliapanzio.hu/

Kattintson a képre az oldal eléréséhez!

elvalaszto_tsoftportal_2005.10.11-11.31.28.jpg

 


Fontana Panzió

A panzió szintén a hajdúszoboszlói városi portálon belül kínálja magát Web-Tere révén. Web-Terei kapcsolódnak üzleti partnerei Web-Tereihez, így bármelyiket találják is meg előbb, kölcsönösen ajánlják egymást (ld.: Kapcsolatok)

Web-Tér címe: http://fontanapanzio.hajduszoboszlo.hu/

Kattintson a képre az oldal eléréséhez!

elvalaszto_tsoftportal_2005.10.11-11.31.28.jpg

 


Budapest Agglomeráció Online

Az online lap a http://www.helyilapok.hu/ közösségi hírportálon belül publikálja híreit. Automatikusan gyűlnek ugyanakkor hírei egy saját oldalra is, melyet az olvasók közvetlenül érhetnek el a http://bpagglomeracio.helyilapok.hu/ címen.

Kattintson a képre az oldal eléréséhez!