English version
T-soft Mérnökiroda Kft.

A T-soft Mérnökiroda Kft. 1999-ben alakult magyar magáncég.
Fő profilunk az Internet-, az adatbázis alapú és GIS (térinformatikai) szoftverfejlesztés. Mindezeket sajátosan ötvözzük és a kész megoldásokat szolgáltatás formájában értékesítjük. Tevékenységünket nagyteljesítményű, biztonságosan üzemeltetett szervereink támogatják.

Munkatársaink 90 %-a magasan képzett szoftverfejlesztő. Rajtuk kívül rendelkezésünkre állnak komoly tapasztalatokkal bíró projekt-managerek, tanácsadók, rendszerszervezők, oktatók és tesztelők, akiket célirányosan alkalmazunk egy-egy konkrét project végrehajtására.


  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

Elsősorban azoknak a közösségeknek kínálunk szolgáltatást, amelyek piaci tapasztalatok, vagy az internetes technológia ismertének hiányában egymaguk nem kockáztatnák meg on-line tartalomszolgáltatásuk megjelentetését, de egy szakmai támogatóval a hátuk mögött belevágnak az új médium lehetőségeinek kiaknázásába.

Hisszük és hirdetjük, hogy az Internet a határok, korlátok nélküli lehetőségek eszköze lehet. Ezt kihasználva megoldásaink a magánszemélyek kiszolgálásától a nagy biztonságot igénylő e-közigazgatási és e-kereskedelmi rendszerek megvalósításáig terjednek.

Cégünk több európai országban van jelen szolgáltatásaival és az a célunk, hogy a magyar közigazgatási, üzleti és civil szféra elektronikus vetületének is meghatározó szereplőjévé váljunk.

 

Ön látja a célt - mi eszközt adunk hozzá!