A T-soft Mérnökiroda Kft.

2000. óta foglalkozunk webes technológiával, fő profilunk az interneten működtetett adatbázis alapú ( IBM DB2, ORACLE, PostgreSQL, stb) megoldások készítése különböző (MS Windows, IBM OS400, LINUX, Unix ) platformokon. Nagy gyakorlati tapasztalat alakult ki a térinformatikai megoldások (Autodesk MAPGuide, stb) és a WAP –os alkalmazások integrációja területén.

Webes megoldásainkban kezdettől fogva a felhasználók által szerkesztett közösségi tartalomra helyeztük a hangsúlyt (Web2.0).

Tervezünk és fejlesztünk interneten és/vagy intraneten működő alkalmazásokat.

Termékeink közül kiemelkedő a Web2.0 technológián alapuló Együttműködés Manegement Keretrendszer (BinexFlow Folyamatmenedzsment Rendszer), amely korszerű architectúrája miatt rendkívül rugalmasan alkalmazható együttműködésen alapuló ipari és közösségi folyamatok támogatására. (CRM – Customer Relationship Management, Knowladge Management, Event Management, Project Management....). Ez a rendszer magas szintű jogosítási rendszerrel bír, mely az interneten működő értékszolgáltatást biztosítja a levelező és csoportmunka rendszereket jellemző problémák nélkül.

Szoftver-megoldásaink a magánszemélyek kiszolgálásától, a csoportmunka rendszereken át a nagy biztonságot igénylő internet alapú, e-közigazgatási, e-kereskedelmi, projekt –és folyamatmenedzselő rendszerek megvalósításáig terjednek. Ennek a filozófiának az eredményeképpen termékeinket minden vonalon az „e”-megoldások és Web 2.0 köré csoportosítjuk és azokat a legszélesebb felhasználói kör számára biztosítjuk.

Termékeinket telepítve, vagy komplex szolgáltatás keretében értékesítjük. Szolgáltatásaink magában foglalják a kulcsrakész informatikai rendszerek bevezetését, esetleges külső telephelyre történő telepítését, azok hardver- és szoftver üzemeltetését, illetve a felhasználók humán kiszolgálását is.

Magyarországon kívül Európa számos más országában is jelen vagyunk szolgáltatásainkkal.

           

T-soft Mérnökiroda Kft.
Cím: H-4032 Debrecen, Poroszlay u. 6.
Tel.: +36 52/502-211, +36 52/502-212
Fax: +36 52/502-213
info@tsoft.hu