Facility Management - Létesítmény gazdálkodás

A BinexFlow® Facility Management komplex alkalmazásban több modul integráltan működik együtt. Ezek a modulok a Területmenedzsment, a Bérbeadás menedzsment, az Anyag, -és Eszközmenedzsment, valamint a karbantartások és szolgáltatások menedzselését kiszolgáló modulok.

A Bérbeadások menedzseléséért felelős modul szorosan együttműködik a Terület modullal, valamint szükség esetén integrálható a gazdasági rendszerhez. Alapjai a fizikai/bérbeadandó területek és a bérlő partnerek adatbázisba rögzítése, valamint a bérleti szerződések típusainak meghatározása. A bérbeadások menedzselése a bérleti szerződések rögzítésétől kezdve, a díjbekérő elkészítésén át, a teljes bérbeadás folyamatát nyomon követve és dokumentálva (a megvalósult bérlésekről teljesítésigazolások készülnek), a végszámláig menedzseli a tevékenységet. A rendszert használva teljesen automatikusan készülnek a különböző tevékenységi fázisok dokumentumai, számlái, teljesítései, így mentesül a felhasználó a rengeteg számolástól, mely egy ilyen összetett tevékenység során szükségszerű. A modul a vezetői nézeteket is automatikusan állítja elő az adatbázisban tárolt adatokból számolva.
Az Eszközkezelés modul szorosan együttműködik a Terület modullal. Az eszközök életútját menedzseli a raktárba kerüléstől kezdve a területekre, illetve a személyekhez történő eszközmozgásokig. Az Eszközkezelés modul tetszőleges számú raktár-, felhasználási hely és munkatárs használatába átadott eszköz nyilvántartására alkalmas, az eszközmozgást, mint folyamatot állítva a középpontba. A modul segítségével bármelyik pillanatban, bármelyik eszközről azonnal információkat kaphatunk, akár grafikus felületen (terület sémán) is.
A Területmenedzsment modul segítségével komplex kimutatásunk lehet a gondozásunkban lévő épület területeinek nagyságáról (hosszúság, szélesség, pontos négyzetméter, kerekített négyzetméter), önköltségi árairól, illetve az alkalmazott területbérlési árakról, illetve a területre allokált eszközökről, akár több telephely tekintetében is. A területek telephelyenként listázhatóak.