Erdélyi Magyar Műszaki Tudományos Társaság XX. Nemzetközi Energetika-Elektrotechnika Konferencia XXIX. Nemzetközi Számítástechnika És Oktatás Konferencia

Napjainkban talán a legfontosabb eszköz az egymás közti kommunikáció. Igaz ez a magánéletben épp úgy, mint az üzleti világban, vagy tudományos körökben. Ezen felismerés képezte az alapját annak a tudományos konferenciának, amit ez év októberében rendeztek meg Temesváron.
Dr. Bakó László, a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem adjunktusa, dékánhelyettese invitálására nekünk is lehetőségünk nyílt részt venni ezen a pár napos tudásmegosztáson. Az összejövetel célja volt lehetőséget teremteni az erdélyi és külföldi magyar szakembereknek tudományos eredményeik bemutatására, illetve szakmai kapcsolatteremtésre és tapasztalatcserére. Plenáris és szekciós előadássorozat keretein belül érintettük a villamos-és hőenergia átalakításának kérdését, a számítástechnika különböző ágazatainak összekapcsolódását az oktatással, az autóipar fejlesztéseit. Hasznos, használható információkkal tértünk haza, melynek eredményeit - reményeink szerint – beépíthetjük mindennapi tevékenységeink során.

A konferencia alatt bemutathattuk a Pályázat és Projektmenedzsment Rendszert®, melyet a GINOP-2.1.7-15-2016-01215 számú projekt keretein belül fejlesztettünk az elmúlt 2 évben. Köszönjük a szervezőknek a megjelenési lehetőséget!

GINOP-2.1.7