Pályázat- és Projektmenedzsment Rendszer (PPR)

A Pályázat- és Projektmenedzsment Rendszer (PPR) egy olyan szolgáltatásként, vagy telepített rendszerként is megvásárolható termék, melyet a sok pályázatot és projektet kezelő szervezetek (pl. önkormányzatok, klaszterek, felsőoktatási intézmények) számára ajánlunk. Azok számára kifejezetten hasznos, akik nem működtetnek központi projektirodát és így a munkatársakat a napi rutin mellett a projektdokumentációs tevékenység is leterheli.

Az alkalmazás platformba integrált Lean menedzsment megvalósításával lehetőséget teremt a vezetés számára a munkatársak napi- és projekttevékenységének összehangolására, az optimális együttműködés menedzselésére. A Lean alkalmazása lehetővé teszi, hogy már a projekt tervezésekor megvalósítható legyen az adminisztrációs feladatok értékáram feltérképezése, majd a Lean szabályai rögzíthetők legyenek a projektfeladatokhoz és a feladatok végrehajtása közben kiértékelésre kerüljenek a projekt minden munkafázisában. Alkalmazásunk különösen hatékonnyá teheti a projekt- és a napi feladatokhoz kapcsolódó adminisztrációt abban az esetben, ha az ügyfélnél nagyszámú projektet, vagy projektszerűen kezelt folyamatot hajtanak végre. A PPR platformmal dokumentált munkavégzés eredményeként a projekt dokumentálása minőségi, rendszerezett lesz.

Újdonság a megoldásban a Lean működését támogató, speciálisan kialakított többdimenziós tudásbázis technológia, és a többszintű, objektumorientált jogosítási rendszer, amelyek lehetővé teszik a projektdokumentumok és a napi munkafolyamatok dokumentumainak „egypéldányosítását”, több szakrendszerben történő egyidejű felhasználását. Így a a dokumentumokon és azok adatain végrehajtott változások eredményei konzisztens módon minden eredménytáblán átvezetődnek, amely elv szintén a projektvégrehajtás és ellenőrzés munkáját támogatja. Az adatbeviteli felület egyszerű, könnyen „társadalmasítható”, speciális ismereteket nem igénylő, kimondottan a „normál” felhasználó munkáját támogatja.

A platformot ASP szolgáltatásként is működtetjük, vagy ügyfélhez telepített termékként is megvásárolható.